18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Els populars tilden de poc ambiciosa la programació de la Fira i Festes 2023

• A més s’uneix l’escassa presència policial als carrers de la ciutat, en uns dies amb grans concentracions de persones.

• Ronda: Continua sent un model repetitiu als anteriors anys, falta iniciativa i ganes de treballar.

• Des del PP també han manifestat les enormes dificultats per a trobar aparcament, una vegada més falta de previsió i alternatives.

El Grup Municipal del Partit Popular de Gandia en veu del Portaveu Adjunt, David Ronda, ha fet valoració de la programació de la Fira i Festes 2023, com “poc ambiciosa i repetitiva”, ja que cal recordar que “en aquestes dates la ciutat ha de mostrar l seua millor cara en la cerca d’allargar la temporada turística, aconseguint que siga l’al·licient per a tots els visitants, però ja no sols això, també podria haver sigut més ambiciós el cartell de concerts, cal tornar a la Gandia que venien artistes de talla nacional i internacional” afegint “la falta d’ambició unida a la preocupant absència policial han derivat en unes festes de “més del mateix”, ha afegit Ronda.

Per a Mar Beltrán, insisteix en la necessitat de descentralitzar les activitats, atés que un any més s’han dut a terme en el centre de la ciutat, oblidant acostar les festes a tots els barris. És clar que l’escenari central ha de ser el centre de la ciutat, però desplaçar algunes actuacions als diferents barris, donaria a aquests, sens dubte, un protagonisme que mereixen, la qual cosa, a més repercutiria positivament en els comerços i hostaleria d’aquestes zones.

Un altre aspecte negatiu és la falta d’alternatives d’aparcament. La disponibilitat d’espais d’estacionament s’ha vist reduïda dràsticament, la qual cosa ha generat frustració i dificultats per als residents i visitants que desitgen gaudir de les festivitats. S’han trobat a faltar, un any més, mesures eficaces i adaptació d’espais per a facilitar l’aparcament a veïns i visitants.

Articles relacionats