14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

“Pel dia Mundial dels Oceans, uneix-te a la neteja!”

– Gandia participa en la neteja de residus de la Marjal per a commemorar el Dia Mundial dels Oceans

• El punt de trobada serà el pròxim dissabte 12 de juny, a les 9 hores, a la redona del c/ Ribera Baixa de la Platja de Gandia.

• L’objectiu de l’activitat és sensibilitzar la ciutadania sobre la contaminació dels mars, oceans i llacs i conscienciar-la sobre la necessària conservació dels recursos marins.

Dia Mundial dels Oceans 1La regidora delegada de Medi Ambient i Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, ha informat que l’Ajuntament de Gandia, a través del seu departament, participarà en la de neteja de residus de la Marjal el dissabte 12 de juny, una iniciativa que està organitzada per les entitats ecologistes Associació EUCRANTE, Plataforma del Serpis i Plàstic Preciós la Safor, i que té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre la contaminació dels mars, oceans i llacs. El punt de trobada serà la redona del carrer Ribera Baixa de la Platja de Gandia a les 9 hores.

L’activitat s’emmarca en el projecte “La cara invisible del planeta” i es realitzarà a diversos municipis de tot l’Estat espanyol, entre ells Gandia, per tal d’informar sobre l’impacte que tenen els éssers humans als pulmons del planeta i per a sensibilitzar sobre l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 14 de l’ONU: “Conservar i utilitzar de manera sostenible els oceans, les mars i els recursos marins” de cara a 2030.

Articles relacionats