Pedro Claveria, fundador de Data Dreams, participara a Gandia en la I Data Management Spain Summit 2018

Pedro Claveria, fundador de ‘Data Dreams’ amb un currículum impressionant i amb un ampli coneixement del Big Data, potser un dels referents a Espanya en aquest àmbit, serà un dels participants en el I Data Management Spain Summit 2018, que es celebrarà al Campus de Gandia de la UPV dijous 18 d’octubre, una cimera per a CIOs, CTO, CDO, directors de Sistemes, científics de Dades que implementen tecnologies emergents per a resoldre nous desafiaments tecnològics i alinear-se amb noves oportunitats de negoci.

És de formació Enginyer Industrial per la ETSIIde Madrid i PDD IESE. Apassionat per l’aplicació de les solucions de Tecnologia i Transformació Digital en la millora de les organitzacions, de les persones i de les Decisions basades en les dades en les empreses.

Ha desenvolupat la seua carrera professional en empreses de diferents sectors en projectes relacionats amb la tecnologia en el sector de les tecnologies de la informació (Capgemini, Tecnocom, T-systems, Serikat, Sngular) amb diferents responsabilitats des de l’àmbit de consultoria, solucions i aplicacions, arquitectura i projectes, actualment liderant la venda de solucions de BigData i Analytics, Transformació Digital, IoT i SmartCities, i per a clients en els diferents sectors telecomunicacions, financer, sector públic i indústria (Inditex, Mapfre, AENA, Carrefour, Correus, Telefónica, Danone, Banc Popular, Banc d’Espanya, BBVA, INE, DGT, Metre de Madrid, Ports de Barcelona, Iberdrola, Generalitat de Catalunya, Ferrovial).
Ha liderat la Creació de centres d’excel·lència de BI i BigData Internacionals per a Capgemini, Tecnocom i T-Systems.
L’esdeveniment, que compta amb l’organització i col·laboració de Spring Professional, Synergo!, Adecco, ITI i Càtedra de la Innovació de la UPV; arreplega un programa que preveu diferents intervencions tècniques sobre Data Management, Data Governance, Seguretat, Analítiques,Machine Learnig i Cloud, entre uns altres.
Cal destacar que aquesta jornada és gratuïta però té unes places limitades i cada candidatura per a la inscripció es va a avaluar pel comitè d’admissió format pels organitzadors.

Et Pot Interessar