Els empresaris del polígon de Daimús reclamen la fibra òptica

El president de l’Associació d’Empresaris de Daimús (AEDP) i els seus Polígons, Guillermo Mayor, ha demanat al govern municipal treballar “braç a braç” amb els empresaris del polígon per a fer realitat el projecte de la fibra òptica perquè “en aquesta gestió necessitem de l’ajuda de l’Ajuntament. Treballem amb moltes dades i s’ha convertit en una eina més que necessària per a les nostres empreses”.

En aquest sentit, Mayor ha recalcat que “la tecnologia és essencial per a tots i, per tant, hem d’anar de la mà amb les institucions públiques perquè siga possible. En cas contrari, seria un gran error”. A més, ha explicat que “hem estat reunits amb l’IVACE i sabem el tipus d’ajudes que es publicaran en breu, unes subvencions que cobririen bona part de les nostres necessitats”.

AEDP compta amb 29 associats en aquests moments, i amb vista a una nova incorporació pròximament. És una entitat associativa que forma part de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor en entendre que “la Federació té una gran força a València i a la Comunitat. Ser associats de FAES ens permet que les nostres demandes i preocupacions arriben a les institucions”.

Així mateix, el president de l’AEDP ha destacat la importància de l’associacionisme perquè “és una forma de col·laborar conjuntament i fer negoci. Tenen moltes coses bones”. Finalment, ha anunciat que continuaran treballant per a solucionar la problemàtica de la il·luminació amb la col·laboració de l’ajuntament de Daimús.

Et Pot Interessar