Els empresaris del polígon de Daimús reclamen la fibra òptica

El president de l’Associació d’Empresaris de Daimús (AEDP) i els seus Polígons, Guillermo Mayor, ha demanat al govern municipal treballar «braç a braç» amb els empresaris del polígon per a fer realitat el projecte de la fibra òptica perquè «en aquesta gestió necessitem de l’ajuda de l’Ajuntament. Treballem amb moltes dades i s’ha convertit en una eina més que necessària per a les nostres empreses».

En aquest sentit, Mayor ha recalcat que «la tecnologia és essencial per a tots i, per tant, hem d’anar de la mà amb les institucions públiques perquè siga possible. En cas contrari, seria un gran error». A més, ha explicat que «hem estat reunits amb l’IVACE i sabem el tipus d’ajudes que es publicaran en breu, unes subvencions que cobririen bona part de les nostres necessitats».

AEDP compta amb 29 associats en aquests moments, i amb vista a una nova incorporació pròximament. És una entitat associativa que forma part de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor en entendre que «la Federació té una gran força a València i a la Comunitat. Ser associats de FAES ens permet que les nostres demandes i preocupacions arriben a les institucions».

Així mateix, el president de l’AEDP ha destacat la importància de l’associacionisme perquè «és una forma de col·laborar conjuntament i fer negoci. Tenen moltes coses bones». Finalment, ha anunciat que continuaran treballant per a solucionar la problemàtica de la il·luminació amb la col·laboració de l’ajuntament de Daimús.

Et Pot Interessar