18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Pascual Orengo seleccionador de ciclisme de la Comunitat satisfet amb la preselecció

Les primeres paraules d’Orengo ja demostraven la seua satisfacció “he eixit molt content de la nova fornada de ciclistes que ens ve després d’aquest primer entrenament amb els 25 preseleccionats que han estat rodant pels voltants d’Ontinyent durant aquest passat dissabte”.

Preseleccio Sub23 Comunitat

“Els ciclistes de primer any de Sub23 van com un tir i ha sigut impressionant com ascendien el port del Moro o el port que va d’Ontinyent a Moixent, ni que parlar de les baixades i també la forma de planejar que anaven a una mitjana de 60 quilòmetres a l’hora” diu el nou seleccionador valencià.

“Ens van faltar tres grans corredors com Abel Odón, Marc Cabedo i Jaume Guardeño, però aquest pròxim dimarts, en el segon dia de convivència estaran en Xàtiva al costat de la resta de companys. A partir d’ací anirem entrenant per a conformar l’equip de huit corredors que conformarà la selecció de cara als campionats d’Espanya a Madrid a la fi del mes de juliol”.

Cal recordar que de moment Marc Mestre de Beniarjó és l’únic corredor de la Safor preseleccionat amb uns bons resultats en el seu primer any com Sub23.

Pascual Orengo creu que si el nivell demostrat continua igual de bé, el combinat valencià podria tindre alguna alegria a Madrid, una categoria on fa bastants anys que els corredors valencians no aconsegueixen resultats positius.

Articles relacionats