21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Pas de gegant de l’equip Infantil del Club de Voleibol Arenas

L’Arenas Decorgandia ha fet un pas de gegant per a aconseguir el seu accés a la final autonòmica del 22-23 d’abril , després de véncer per 3-1 a l’equip de voleibol del Real de Gandia en el partit disputat dissabte passat en la pista Paola Martínez del Joan XXIII.

Venia molt complicada la setmana després de molta pluja i mal temps, que va dificultar la realització dels entrenaments a les jugadores del Grau i va deixar la pista pràcticament impracticable a penes 24 hores abans del partit; i és que les xiques de l’Arenas continuen veient com la falta d’una bona instal·lació coberta en el grau els juga males passades en els moments claus de la temporada.

Malgrat això, els pares i directius del club van aconseguir endreçar la pista i tant el partit infantil, cadet i els escolars que es disputaven en el Joan XXIII es van poder jugar.

El partit estrela de la matinal, de categoria infantil, enfrontava al primer classificat, CV Arenas de Gandia, contra el segon, el Real de Gandia, no va decebre en absolut i els dos conjunts van mostrar un nivell de joc molt alt que va fer gaudir als assistents al partit. Finalment , les jugadores del Grau van emportar-se el mateix per 3-1; una victòria que els permet finalitzar la primera volta amb quatre punts sobre el segon, CV Sedaví, cinc sobre el tercer, CV paterna, i sis sobre el citat Real.

Posteriorment, es va disputar el duel de categoria cadet, en el qual tots dos equips estan assentats en la zona mitjana de la taula i en el qual el Real es va imposar per 1-3, a l’equip de l’Arenas DC. hotels, que va presentar un equip tot infantil.

Respecte al juvenil Arenas Veles e Vents; l’equip es va desplaçar a Torrent on van obtindre una nova victòria que les col·loca segones i en places d’eliminatòries d’ascens.

Articles relacionats