26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

ParticiPa!, és l’eslògan triat per a l’XI Congrés del Partit Popular de Gandia

• El Comité Organitzador del Congrés – COC es va reunir ahir per a aprovar el lema de l’XI Congrés del PP de Gandia.

• Participa!, es pretén convidar a tots els afiliats del PP de Gandia a participar de l’elecció de la nova direcció del Partit.

• A més, Emi Climent, presidenta del COC, destaca que: “amb aquest eslògan també es pretén convidar a participar a la societat civil de Gandia, ja que som un Partit que aspirem a governar i ens agrada involucrar en el nostre projecte a tota la societat.”

La presidenta del COC, Emi Climent, ha donat a conéixer el que serà el lema de l’XI Congrés del Partit Popular de Gandia, ParticiPa!, després de la reunió mantinguda ahir per tots els membres del COC.

Climent ha explicat que amb aquest lema es pretén convidar a tots els afiliats del PP de Gandia a participar de l’elecció de la nova direcció del Partit, que es triarà dissabte que ve 22 de gener de 2022.

Però a més el COC ha volgut fer valdre que aquest Congrés suposarà un impuls al Partit Popular de Gandia, les enquestes del qual els situen en una bona posició per a recuperar l’alcaldia de Gandia en 2023.

El Partit Popular de Gandia també vol involucrar i fer partícip a la societat civil, a qui convida a Participar en l’XI Congrés Local.

Articles relacionats