16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

“Parlem del medi ambient: l’impacte del canvi climàtic a la costa”

 

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto ha participat aquest matí a les jornades organitzades pel Campus de Gandia de la UPV sota el títol “Parlem del medi ambient: l’impacte del canvi climàtic a la costa”.

Durant la trobada, Prieto ha afirmat que “Els experts ja han posat sobre la taula algunes propostes per a la regeneració de la nostra costa, com ara la necessitat de recuperar els cordons dunars com a element que la mateixa naturalesa empra per a protegir la costa, retirar la construcció de la primera línia de platja en espais no urbanitzats o mantindre i estabilitzar l’actual sorra de les platges”.

També ha afegit que “Des de les administracions tenim la responsabilitat, dins de l’àmbit de les nostres competències, de prendre les mesures necessàries que ajuden a mitigar els efectes del canvi climàtic i d’adaptació al mateix. Sense oblidar la funció important d’ajudar la ciència en els seus esforços, divulgar i desenvolupar les seues conclusions i recomanacions, així com motivar i conscienciar la ciutadania”.

Articles relacionats