19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Paola Martínez Vela organitza un Campus de Voleibol al Real de Gandia

 

La jugadora gandiana de voleibol professional, Paola Martínez, ha organitzat el I Campus de Voleibol Paola Martínez se celebrarà del 26 al 30 de juny, al pavelló esportiu del Real de Gandia, l’horari serà de 09:30 h a 13:30 h, està dirigit per tots aquells que tinguen de 10 anys fins a 17.

Paola Martínez ha aconseguit els següents títols esportius; una Copa de la Reina, una Lliga Iberdrola, una Supercopa a Xipre i el Campionat d’Espanya Universitari.

Va formar-se en el centre d’alt rendiment a Xest, per anar després a formar part de la selecció permanent a Sòria. En l’àmbit professional ha jugat als equips d’HaroCajasolKieleHarisOlympias Neapolis, Idea Volley Sassuolo i la Selecció Nacional.

Paola Martínez és Psicòloga Esportiva per la Universitat a Distància, compaginant estudis i alta competició.

El termini d’inscripció encara està obert i es pot rebre informació de preus i inscripció al 648 883 551.

Paola Martínez ha assenyalat que “Fa temps que estava pensant a organitzar el Campus i ara ha arribat el moment de fer un pas endavant, amb l’objectiu de transmetre els meus coneixements, de l’esport que ame, a la joventut de la meua terra que també ama el voleibol”, també ha tingut paraules d’agraïment per a totes les persones que li han donat suport perquè organitze aquest Campus.

Articles relacionats