19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El Club Voleibol Gandia es confirma com un club de campionat

 

 

– El CV Gandia disputa a Valladolid el nacional aleví després del retorn de les cadets de Las Palmas

Frenètic fi de temporada el que està protagonitzant el Club Voleibol Gandia en la qual segurament és la temporada més reeixida de la seua història, atés que fins a tres equips han disputat els campionats d’Espanya de les seues respectives categories.

Ara li toca el torn a l’aleví que dirigeix Paco Ibáñez, que des de hui disputa a Valladolid el nacional de la seua edat. Fins al diumenge estaran enfrontant-se a les millors escoles nacionals, la qual cosa confirma al club que presideix Jairo Álvarez-Vijande entre l’elit nacional.

Aquest nou compromís es produeix just uns dies després del retorn de les cadets del Campionat d’Espanya celebrat a Valladolid i en el qual van guanyar quatre partits (Covadonga, Melilla, Iniesta i Manacor) i van perdre tres (Arenal, Sant Just i UV Alquirias). Precisament el Sant Cugat va resultar vencedor per davant de Gran Canària i Elx.

Els èxits del club no acaben ací, ja que a més del Campionat d’Espanya de les infantils, diputat a Lugo, i de la final a quatre autonòmica dels sèniors, s’uneix la convocatòria de tres de les seues jugadores per al Campionat de Seleccions (CESSA) on acudiran Martina Olivares, Martina Ponzinibbio i Eivile Jakubonyte.

El club a més ha organitzat al juny unes jornades de portes obertes en el Pavelló del Raval i un Campus de Tecnificació dirigit per l’entrenador nacional Benjamí Pantorilla.

Articles relacionats