11.8 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Paola Martínez MVP de la jornada de la Lliga Iberdrola de Voleibol

– La jugadora del Grau de Gandia veu reconeguda la seua trajectòria esportiva amb aquest MVP en la jornada 14 després de la seua actuació en el partit contra l’Haris

Encara que el voleibol és un esport col·lectiu , el treball individual i diari també té els seus xicotets reconeixements. En aquest cas Paola Martínez Vela, que fa cinc temporades que està militant en l’elit del voleibol espanyol, i des dels 12 anys practicant aquest espectacular esport.

Paola Martínez va passar pel centre d’alt rendiment de Xest, la permanent de l’Espanyola a Sòria; temps en el qual va militar en les seleccions nacionals de les diferents categories i després va fer el salt a l’elit professional passant per equips com Haro la Rioja, Cajasol Sevilla o l’actual Kiele Socuéllamos i debutant en la selecció Absoluta), ha vist com se l’ha reconeguda com a millor jugadora (MVP) de la jornada 14 de la lliga Iberdrola de Voleibol Espanyola, gràcies a uns números espectaculars: 24 punts , 1 bloqueig i un 44% d’encert en atac.

Paola Martinez MVP liga Iberdrola 1Aquest el segon MVP de la seua carrera esportiva , ja que en la seua estada a Sòria ja va aconseguir ser MVP de la Superlliga 2 , amb el CAU Soria i en diverses ocasions també ha vist el seu nom aparéixer en el septet ideal de la jornada com a millor oposada de la jornada.

Aquest reconeixement , no és un oasi en aquesta temporada ,sinó un reflex del gran paper que tant ella com la resta de les seues companyes en el Kiele Socuéllamos estan realitzant en una temporada en la qual ja van aconseguir una fita històrica per al seu club com és la primera classificació per a la copa de la Reina que es disputarà el mes vinent de Febrer en Gran Canària.

Respecte al partit en si, el Kiele va aconseguir remuntar un resultat advers de 2-0 contra l’Haris, un equip fet per a aconseguir títols, i al qual l’equip de Paola sembla haver-li agafat la mesura en guanyar-li en els dos enfrontaments que han disputat. Finalment en un ajustat cinqué i definitiu set la figura de Paola va ser decisiva per a aquesta important victòria.

Articles relacionats