22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Palmera organitza la Setmana Literària per a celebrar el dia del Llibre 

Abril és el mes del llibre i Palmera ho celebra per tot alt amb la seua Setmana Literària, durant aquests dies, ens submergirem en l’apassionant món de la literatura de manera activa i participativa.

La setmana començarà el 17 d’abril amb una exposició a l’aire lliure dels Aforismes de Joan Fuster, convertits en tweets i repartits per tot el municipi. També es pot visitar l’exposició en Google Maps. A més, com cada any, hi haurà el concurs de la portada del llibre de festes els dies 18 i 19 d’abril.

El dijous 20 i divendres 21 xarrades amb l’escriptora Pura García, qui visitarà la biblioteca escolar com a part del programa patrocinat per la Generalitat Valenciana, Llegim als pobles 2023. Després de la seua visita, l’il·lusionista Ferran Més ens delectarà amb un espectacle.

I per a finalitzar la setmana literària, el dissabte 22 s’han organitzat diverses activitats dedicades a Joan Fuster. A les 11 del matí, en el parc Beniteixir, un contacontes. Després, lectura pública de fragments del llibre Joan Fuster per a joves.

Una setmana literària per a tots els gustos, des dels amants de la literatura fins a aquells que busquen descobrir nous gèneres, autors i formes de llegir.

Articles relacionats