18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Palma de Gandia acull el concert espectacle “EuroSinfónic”

  • Un any més, l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia realitzarà el tradicional concert d’estiu

 

Si en ocasions anteriors, la banda va tindre uns acompanyants de luxe, concretament dos referents de la música valenciana com Andreu Valor i Pep Gimeno Botifarra o també els espectacles Triubut a Nino Bravo o Rebobinando: música dels 80; enguany tindrà lloc l’espectacle Eurosinfónic, música que s’ha interpretat al festival d’Eurovisió.

En aquest concert s’escoltaran cançons ben conegudes per tots arreu del món, com; Abanini,  Waterloo, Europe‘s Living a CelebrationYo soy aquelVivo Cantando, entre altres.

Obres interpretades per l’Associació Amics de la Música de Palma i acompanyades pels cantants Laia BenachesAisha BordasKevin Coll o Ángel Bellido, sota la direcció del director de l’AAM de Palma de Gandia, Vicent Marti i Ferrer.

El concert tindrà lloc el dissabte 30 de juliol a partir de les 21 h, a l’Avinguda Sant Cristòfol (Cantonada Ajuntament). Des de l’Associació Amics de la Música han convidat ha tota la ciutadania “Vine i gaudeix d’una nit inoblidable, amb música ben coneguda per tots, us esperem!”.

Articles relacionats