15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Ovidi se’n va a Bellreguard

• La formació poètica-musical Ovidi4, amb Mireia Vives, Borja Penalba, David Caño i David Fernández, porta a la Casa de la Cultura el seu espectacle ‘L’Ovidi se’n va a Bellreguard amb Toti Soler’

Bellreguard recordarà Ovidi Montllor el pròxim 9 d’Octubre, amb l’espectacle ‘L’Ovidi se’n va a Bellreguard amb Toti Soler’, del grup Ovidi4. Serà a partir de les 20 hores a la Casa de la Cultura.

La formació poètica-musical Ovidi4 on Mireia Vives, Borja Penalba, David Caño i David Fernandez reivindiquen la figura del cantautor alcoià Ovidi Montllor i Mengual, van publicar el passat 16 d’abril, el llibre disc “L’Ovidi se’n va a la Beckett”. El treball recull el directe enregistrat a la sala Beckett de Barcelona la primavera del 2019 però amb tres versions inèdites enregistrades el novembre passat amb el guitarrista Toti Soler.

El disc mostra 79 dels 210 minuts que va durar el concert, i aquest cop la música va acompanyada de lletres. ‘L’Ovidi se’n va a la Beckett’ és també un llibre de 164 pàgines amb introducció de Jana Montllor, pròleg de Marina Garcés, epíleg de Jordi Cuixart i una acuradíssima antologia de fins a 24 textos i articles especialment seleccionats.

El poeta David Caño, el músic Borja Penalba, el periodista i exdiputat de la CUP David Fernàndez i la cantant Mireia Vives es reuneixen en aquest espectacle que presenten a Bellreguard, on se’n repassen diverses cançons d’Ovidi Montllor i se’n reinterpreten d’altres. A més a més, amb la complicitat del públic, l’actuació pren forma de tertúlia musicada on es parla de cultura i política mantenint la fina ironia que tan bé conjugava el cantautor d’Alcoi. Com a detall especial, Ovidi4 comptaran amb la col·laboració del mestre Toti Soler, que va ser músic i company inseparable del gran Ovidi Montllor.

Fotografia de Juan Miguel Morales

Articles relacionats