15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Nova Junta Directiva en l’AAVV de Marenys de Rafalcaid

Us informem que després del procés obert en l’Associació de Veïns de Marenys de Rafalcaid, ha resultat triada la candidatura encapçalada per Jesús Bañuls Ginestar, al ser l’única presentada.

La nova Junta Directiva, que està composta per 15 persones amb plena predisposició a col·laborar en la millora de les condicions de vida del barri, ja s’ha reunit per primera vegada en el Centre Social de Marenys de Rafalcaid amb l’objectiu d’establir les prioritats d’actuació, entre les quals destaca la petició d’una reunió formal amb l’Alcalde de Barri, Miguel Ángel Picornell, per a realitzar-li les primeres propostes i reivindicacions.

En aquesta reunió esperem acordar amb l’alcalde de barri la constitució d’una comissió de seguiment AAVV-Ajuntament de les obres de finalització de la urbanització de Marenys que s’iniciaran en dates pròximes.

Finalment, l’Associació vol agrair el treball realitzat per la directiva sortint, que va haver de superar les dificultats que la crisi sanitària del COVID-19 va imposar per al desenvolupament de les seues funcions.

Articles relacionats