21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Óscar Savall guanya el primer premi del Concurs de Fotografia del Club Alpí Gandia

 

El passat divendres 29 d’abril es lliuraven els premis del I Concurs de Fotografia del Club Alpí Gandia. Quasi 50 fotografies de caràcter muntanyenc van ser les presentades pels socis i sòcies del club que van estar presents en el lliurament de premis per conéixer la millor imatge d’aquesta primera convocatòria.

El Club Alpí Gandia va celebrar la nit de divendres el lliurament de premis del primer Concurs de Fotografia per a socis i sòcies membres amb l’objectiu de compartir la passió d’una afició inesgotable que es fusiona amb el caire d’estima per la muntanya, els paisatges, els bons moments i espais compartits amb persones en excursions, passejos i escalada.

Foto37

Óscar Savall va rebre el premi a la millor fotografia d’aquest 2022, Marce Santos va ser el guardonat amb el premi a la segona millor fotografia i Marta Artés va ser la tercera premiada en el concurs.

Foto18

Tots tres van rebre premis relacionats amb la pràctica esportiva en muntanya així com el calorós aplaudiment dels assistents que després van compartir un bon moment de convivència.

Articles relacionats