ORGANITZEN A GANDIA UNA RECOLLIDA DE MATERIAL PER ALS REFUGIATS SIRIANS

El moviment ciutadà Refugiats Benvinguts Gandia ha organitzat, amb el parc de Gandia de Bombers del Consorci Provincial, un acte solidari per a arreplegar material bàsic per als refugiats sirians, segons ha informat en un comunicat.

En aquest sentit, fan una crida a la col·laboració i solidaritat ciutadana perquè donen productes bàsics com a roba interior no usada, sabatilles d’esport, botes de muntanya, material higiènic i motxilles portabebés.

Des del moviment sol·liciten que el material donat estiga net i en bon estat i en el cas del calçat, que es numere i lliguen els parells per a facilitar el treball en la destinació.

 

Pel que fa als punts de recollida, alguns establiments s’han oferit ja per a arreplegar tot el material, i de tot açò estan informant des del moviment a través de les xarxes socials de Twitter i Facebook (#RefugiatsBenvingutsGandia).

De moment no hi ha termini de lliurament encara que des del moviment ciutadà s’han posat en contacte ja amb els socorristes de Lesbos per a veure de quina forma portar tot aquest material fins a la zona de conflicte.

Una altra de les accions previstes en una concentració aquest dimecres 23 de març, a les 20 hores, en la Plaça Major de Gandia, com a mesura de protesta per l’acord pres per la Unió Europea, segons les mateixes fonts.

Et Pot Interessar