9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Orba acull el Campionat de BTT de la Comunitat Valenciana

– Orba organitza el Campionat de la Comunitat Valenciana de BTT

Els ciclistes Miquel FausAarón Bueno, Josep Matoses, Noah Momparler i Andreu Sansaloni seran els representants de la comarca en els campionats de la Comunitat Valenciana de BTT en la categoria absoluta i d’escoles que tindran lloc durant el pròxim cap de setmana en la població alacantina d’Orba.

Momparler del Triasport i Sansaloni de la Valldigna competiran en la jornada del dissabte que està dedicada als més menuts.

Ja en la jornada dominical, Faus de l’equip Cicles Benavent i Matoses del Triasport intentaran lluitar pel títol autonòmic. El circuit és bastant sinuós i molt complicat d’avançar en els més de 4 quilòmetres que té el traçat. Indubtablement la prova estarà regida per les estrictes mesures sanitàries establides per les autoritats competents.

President FCCVD’altra banda el president de la Federació Valenciana de Ciclisme, Amadeo Olmos va ser taxatiu sobre la problemàtica sorgida en la carrera masculina i femenina de cadets celebrada fa pocs dies a Oriola i on les xiques en la seua majoria van fer tan sols uns 10 quilòmetres, “que l’organització es va regir per les normes establides en el reglament i tots sabien el que podia succeir corrent amb els xics”.

Comprenc l’enuig de molts pares però el problema és que tan sols hi ha hagut una carrera de dones en la comunitat valenciana després de l’estat d’alarma i jo no puc fer res més” afig el president.

També he de recalcar a la pràctica inexistència de carreres i que la federació no pot fer res i que hi ha 313 clubs en la comunitat i són ells els que han de fer les carreres“. Olmos que també ostenta el càrrec de vicepresident de l’espanyola assenyalà que “cal felicitar a tots aquells que han organitzat les poques carreres que han existit i que es deixen de crítiques“.

Finalment el president valencià espera que el 2021 canvie la situació i puguem gaudir novament de les competicions però tot dependrà de com evolucione la pandèmia.

Articles relacionats