10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Oliva va realitzar la promoció de productes de proximitat amb la Campanya #Cultiva’t

– El Mercat Municipal d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum i de la cooperativa Novacitrus, ha llançat la campanya #Cultiva’t

#Cultiva’t té com a objectiu principal d’incentivar la compra de productes de proximitat al Mercat Municipal. I ho fet regalant, per cada compra realitzada a qualsevol parada del Mercat Municipal, un paquet de llavors d’herbes aromàtiques o de verdures de poca mida.

L’objectiu de regalar llavors és que els ciutadans s’animen a cultivar les seues pròpies verdures i aprenguen així la importància de donar suport al sector de l’agricultura. 

Amb motiu de celebració del Dia Mundial de l’Agricultura, l’Ajuntament d’Oliva va posar en marxa una campanya de promoció i conscienciació sobre la rellevància que té l’agricultura a Oliva i com és d’important consumir productes de proximitat que s’elaboren en les nostres terres.

Per a celebrar aquest dia, s’instal·laren al Passeig de Lluís Vives diferents escultures de fruites i verdures gegants, cedides per Mercavalència, quedant integrades al Mercat del Divendres i més tard traslladades a la platja, a l’avinguda del Mediterrani i a la plaça d’Europa. 

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, afirma que: “El comerç de proximitat és el que hem de preservar i és el que ens ajudarà a la nostra economia local i per això continuem tenint aquest tipus d’iniciatives que donen suport als productors locals i incentiven a la ciutadania a realitzar les seues compres al xicotet comerç. És important també que els veïns i veïnes d’Oliva prenguen consciència sobre la importància que té l’agricultura al nostre poble.”

Articles relacionats