11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

El Ministeri de Turisme selecciona a Gandia pel treball de recuperació del patrimoni natural

• Els projectes de l’àrea de Gestió Responsable del Territori tenen un paper destacat en el Pla de Sostenibilitat Turística de Gandia.

– L’Anella Verda i tot el programa de Sendes Urbanes vinculat. Integrat amb una xarxa de 15 miradors locals, en tres franges de diferents: zona de costa, urbana i de muntanya.

El projecte de la zona del cordó dunar a la platja de l’Auir, amb la passarel·la en altura…

• Alícia Izquierdo: “La infraestructura verda  representa un important valor i un atractiu turístic per a la ciutat i dels quals hem d’estar més que orgulloses”.

La regidora delegada de Gestió responsable del Territori, Alícia Izquierdo, s’ha sumat a l’alegria del govern local, després que el Ministeri de Turisme haja seleccionat Gandia, per als plans de sostenibilitat turística, que compten amb una inversió de tres milions d’euros. L’edil ha destacat la col·laboració de la seua àrea i el pes important que en el pla de Gandia tenen els projectes de patrimoni natural.

Com és l’acabament de l’Anella Verda i tot el programa de Sendes Urbanes vinculat. Integrat amb una xarxa de 15 miradors locals, en tres franges de diferents: zona de costa, urbana i de muntanya. Així com la recuperació del projecte de la zona del cordó dunar a la platja de l’Auir, amb la passarel·la en altura, etc.

El pla és molt atractiu també des de el vessant del patrimoni natural i anem a poder donar a conéixer molt més i millor els entorns i la infraestructura verda que representen un important valor i atractiu turístic per a la ciutat i dels quals hem d’estar més que orgulloses”.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats