9.5 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Oliva treballa per reparar les conseqüències de la Borrasca Glòria

L’alcalde d’Oliva, David González Martínez i la vicealcaldessa, Ana Morell, han informat aquest matí que l’Ajuntament d’Oliva, a instàncies dels seus serveis tècnics municipals, ha iniciat els treballs per tal de recopilar totes les dades i elaborar una memòria en la qual es recullen els danys quantificats a Oliva, a conseqüència dels efectes del temporal ‘Gloria’ dels darrers dies. A més, l’alcalde ha informat que el municipi sol·licitarà la declaració de zona catastròfica.

Aquestes declaracions han estat efectuades per l’alcalde, David González, la vicealcaldessa, Ana Morell, i el regidor d’Obres i Serveis, Miguel Domenech, en una visita que han realitzat per les platges d’Oliva, i per bona part del terme municipal, per comprovar l’estat en què ha quedat la ciutat després del temporal.

Ara és moment de quantificar tots aquests danys i desperfectes i per intentar tornar a la normalitat al més aviat possible. Des de primera hora de hui la Brigada Municipal es troba treballant sense descans a la platja d’Oliva per tal d’eliminar les tones de sorra que han cobert tota la primera línia de costa. Nombrosos camins i zones encara es troben inundats a hores d’ara. Ja hem iniciat els contactes per acollir-nos a aquestes línies d’ajudes de les administracions central i autonòmica que en breu es posaran en funcionament. En les pròximes hores el subdelegat del govern ens visitarà per tal de conéixer in situ la situació actual del nostre terme municipal’ assenyalava l’alcalde, David González.

És moment d’establir les mesures per deixar les nostres platges en una situació òptima per a la pròxima temporada turística. Tot i tindre danys i nombrosos desperfectes, Oliva ha estat afortunada, ja que, encara dins del mal, ha patit menors destrosses que altres municipis veïns. Hem de posar en marxa les mesures per tal d’ajudar també als nostres veïns i ciutadans que s’han pogut veure afectats en els seus habitatges a través de les línies de les administracions centrals i autonòmiques’ explicava la vicealcaldessa, Ana Morell.

L’Ajuntament d’Oliva ha habilitat el telèfon d’atenció, 647 83 75 63, per als afectats pel temporal on poden sol·licitar informació al respecte.

Articles relacionats