21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Oliva suma una nova bandera blava a la seua col·lecció de platges distingides

– La platja de Rabdells rep per primera vegada aquest prestigiós reconeixement, aconseguint així la cinquena bandera blava per al municipi

En un notable reconeixement a l’esforç col·lectiu i la dedicació a la qualitat ambiental i de serveis, la platja de Rabdells a Oliva ha estat guardonada amb una bandera blava, augmentant, així, el total de banderes blaves del municipi a cinc.

Aquesta distinció situa Oliva com un dels destins turístics costaners més valorats de la província de València.

El Regidor de Turisme, Salvador Llopis, ha manifestat la seua gran satisfacció per aquest nou èxit, que reflecteix “el treball i el compromís dels tècnics del departament de turisme així com la col·laboració efectiva amb diversos
col·lectius”. La consecució d’aquesta cinquena bandera es veu com un resultat directe de les polítiques implementades per millorar contínuament les condicions i els serveis de les platges d’Oliva.

El procés per obtindre la bandera a la platja de Rabdells no va estar exempt de desafiaments, ja que l’any anterior la candidatura no va prosperar a causa de l’ús de l’espai per part d’esportistes nàutics. No obstant això, gràcies a les
negociacions efectuades amb clubs i usuaris, s’ha establit un canal segur que permet la pràctica esportiva sense comprometre la seguretat ni el gaudiment dels altres banyistes.

A més, aquest distintiu assegura que la platja de Rabdells disposarà de serveis essencials com salvament, socorrisme i manteniment de l’arena, així com l’abalisament de la platja, garantint així una experiència de qualitat per a residents i visitants.

Amb aquesta nova bandera blava, Oliva reforça el seu compromís amb el turisme sostenible i de qualitat, promocionant un entorn segur i agradable per a tots els que trien aquest idíl·lic racó de la Safor per a les seues vacances.

Oliva Turisme convida a tots a descobrir i gaudir de les seues platges excel·lentment avaluades i a experimentar la bellesa natural i les activitats recreatives que ofereixen.

Articles relacionats