OLIVA REP UNA SUBVENCIÓ DE 155.000 EUROS PER A CONTRACTAR 114 ATURATS DEL SECTOR AGRARI

Esta subvenció s’emmarca dins del Projecte denominat “Projectes de Garantia de Complements de Renda, SEPE 2016” que està adreçat a treballadors aturats dels sector agrícola que paguen el “cupo agrari” i que estan inscrits en el SERVEF, assenyala la regidora Rosanna Miñana.

Els treballs consistiran al manteniment i eliminació de canyes i vegetació en llits i séquies del terme municipal. En total es contractaran 114 treballadors, dels quals 102 seran peons i 12 encarregats. El projecte s’executarà en tres fases diferents (juliol-agost-setembre) i es contractarà en cada fase (d’una durada d’un mes) a 34 peons i 4 encarregats. El Servef ha remés una llista a l’ajuntament amb les persones d’Oliva que compleixen els requisits i que es pot consultar al tauler d’anuncis i també a la web municipal.

Per a totes aquelles persones que compleixen els requisits de l’oferta, però no apareixen en la llista que ha tramés el Servef a l’Ajuntament d’Oliva també poden aportar tota la documentació a l’ADL abans del 9 de juny per tal de poder incloure’ls i poder-los baremar.

Et Pot Interessar