OLIVA RECUPERA EL FESTIVAL DE LA CANÇÓ

El regidor de Festes, Pepe Salazar, i el coordinador del certamen, Toni Rodríguez,, han presentat aquest dilluns una nova edició del Festival de la Cançó d’Oliva. Es tracta del clàssic concurs per a cantants novells i aficionats que enguany s’inclourà en la programació de la Fira i Festes d’Oliva 2016, que se celebrarà del 17 al 19 de juny.

Per a Pepe Salazar, “és una satisfacció la recuperació d’un esdeveniment tant popular, amb tanta acceptació per part del públic. Fa tres anys que el festival no se celebra a Oliva, i enguany torna, i a més com un dels actes principals de la Fira i Festes.” Com a novetats d’enguany tenim els guardons, un total de quatre premis en metàl·lic, més trofeu, a banda d’un diploma acreditatiu per a tots els participants, i també la celebració del festival en dues fases, una primera de selecció i la gran final.

Pel que fa a les bases del concurs, cal dir que poden participar totes les persones, no cantants professionals, majors de 16 anys, de forma individual o col·lectiva.

oliva.cultura@gmail.com. S’haurà d’indicar el nom, cognom, DNI i adreça dels participants. El termini de la inscripció acabarà el dia 31 de maig de 2016 a les 14.00 h.

Entre els inscrits en el festival de la Cançó d’Oliva 2016 es realitzarà un procés de selecció que tindrà lloc en la Casa de la Festa d’Oliva, el divendres 3 de juny a les 20.00 h. La final del Festival Cançó d’Oliva 2016, que tindrà lloc el diumenge 19 de juny a les 20.00 h al Parc de l’Estació, dintre de la Fira i Festes d’Oliva 2016.

La comissió de selecció i el jurat avaluador, en la seua avaluació es remetran a les següents pautes:
– Valoració de la tècnica, la interpretació i la qualitat artística dels participants.
– Valoració de la veu, la interpretació i l’originalitat del/a cantant.
– La comissió de selecció i el jurat avaluador establirà els seus propis barems de puntuació d’acord amb els aspectes indicats en els paràgrafs anteriors i realitzaran la selecció dels participants i el guanyador del certamen.
– Els premis poden quedar deserts si el tribunal així ho determina.
– La resolució de la comissió de selecció i del jurat serà inapel·lable. La comissió de selecció i el jurat avaluador elevaran les respectives actes de la selecció dels participants i dels premis i trofeus atorgats.

El Festival estarà presentat per Germán Salazar.

Et Pot Interessar