17.8 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Oliva presenta la campanya de Nadal de la Regidoria de Comerç amb la col·laboració d’ACCO

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix Teresa Tur, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva, presenta una completa programació de Nadal per tal de dinamitzar el comerç de proximitat i premiar la fidelitat dels seus clients.

Amb el lema “Aquest Nadal, el Comerç d’Oliva et sorprendrà”, la campanya presenta un innovador calendari d’advent digital, des de l’1 fins al 21 de desembre, amb 198 sorpreses repartides aleatòriament darrere de cada finestra d’il·lusió. Per a disfrutar del calendari, cal fer compres de 10 € mínim en els comerços adherits a la promoció, tindre el tiquet de compra, i llegir el codi QR que estarà disponible en cada comerç adherit.

A més, la campanya inclourà una completa programació d’activitats, amb tallers, espectacles i contacontes per als més menuts, i també el tradicional Mercat de Nadal d’ACCO que tindrà lloc el diumenge 17, a la plaça de l’Ajuntament i carrers Major, de la Constitució i del Plebà, en el qual també estaran presents diferents associacions d’Oliva, atraccions per als més menuts i fins i tot el Pare Noel.

David Moratal, president d’ACCO: “Cuidar el que és nostre és important per al futur del comerç. És determinant per a donar forces a tots els comerços. Per aquest motiu, des de l’Associació de Comerciants, anime a tots els ciutadans que facen costat als nostres comerços locals”.

Teresa Tur, regidora de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva: “Estem molt satisfets amb aquesta iniciativa i amb totes les activitats de Nadal que hem preparat per a animar diferents barris de la nostra ciutat, i que tots els pares i mares coneguen la nostra oferta comercial. El comerç d’Oliva està repartit, i per això és tan important, perquè dona vida al nostre poble. Donar-li suport, estar al seu costat animant les compres, sempre serà el nostre objectiu.”

Ací teniu totes les activitats previstes per la Regidoria de Comerç des del 17 de desembre, dia del tradicional Mercat de Nadal, fins al 30. Anoteu-vos les dates!

Calendari d’activitats Campanya de Nadal Comerç Oliva

• Diumenge 17: Mercat de Nadal (10 h a 22 h)
Com cada any no faltarà el tradicional Mercat de Nadal del Centre Històric d’Oliva, que se celebrarà el diumenge, 17 de desembre. Un mercat solidari amb la participació d’associacions d’Oliva i amb un ambient nadalenc molt especial, per a fer les compres de Nadal.

IMPORTANT – Hi haurà atraccions infantils gratuïtes. I els més xicotets podran visitar la casa del Pare Noel i lliurar-li la seua carta.
També hi haurà venda d’€ur-ACCOs, paga 20 € i gasta 30 € per a consumir en el Mercat de Nadal. Fins al final d’existències.

• Divendres 22: Taller de Lego en la Casa de la Festa / Cantera de empresas (18 h a 20 h).

• Dissabte 23: Taller Ninot de Neu al carrer dels Reis Catòlics / Nova Milotxa (10 h a 12 h), per a xiquets a partir de 7 anys, aforament màxim 20 xiquets.

• Dissabte 23: Espectacle de Màgia al carrer dels Reis Catòlics / Grupo Titanic (12.30 h a 13.30 h), sense aforament màxim.

• Dissabte 23: Taller de Pinta cares / plaça de Joan Baptista Escrivà / Espai Núm. 10 (16 h a 18 h) aforament màxim 35 xiquets.

• Divendres 29: Teatre infantil amb titelles / Casal Jove / Grupo Titanic (15 h a 16 h).

• Dissabte 30: Contacontes / Biblioteca de l’Envic / Pàgina 3 (11 h a 12 h), sense aforament màxim.

• Dissabte 30: Taller de Globoflèxia / Parc de Sant Vicent / Grupo Titanic (14 h a 16 h), sense aforament màxim.

Articles relacionats