28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Oliva preparada per a rebre la Volta

Tot preparat per a l’arribada de la setena etapa de la Volta Ciclista a Espanya a la ciutat d’Oliva aquest pròxim divendres al voltant de les 17.30 hores.

La ronda espanyola arribarà des de Bellreguard per l’N-332 on travessarà tot el nucli urbà per la carretera nacional fins a l’encreuament de la ronda Sud on doblegarà a l’esquerra per a encarar l’esprint en direcció al centre polivalent on està situat l’oficina permanent.

A priori, tot sembla que es vaja a disputar a l’esprint, els corredors hauran d’estar ben situats després de l’eixida d’Alqueria de la Comtessa, ja que quan entren a Oliva veient que la via és molt estreta pocs avançaments es podrien realitzar.

Sens dubte els que entren primers en la ronda Sud seran els que disputen l’etapa, pel fet que a penes existeix temps per a escalar posicions. Aquesta mateixa corba pot ser vital i podria haver-hi alguna caiguda com ha ocorregut a Tarragona.

Una etapa llarga de 200 quilòmetres que solcarà tota la comarca per la carretera comarcal Natzaret-Oliva a partir de les 5 de la vesprada i on Sebastián Molano o Kaden GroovsGarcía Cortina, etc., poden ser els protagonistes finals d’aquesta.

L’empresa organitzadora de la Volta ha situat en la plaça Joan Carles I les atraccions que segueixen als corredors durant les tres setmanes que dura aquest importantíssim esdeveniment i que estarà en horari per a tots des de les 16’00 hores fins a les 20’00 hores.

Aquesta etapa és preludi a l’etapa muntanyenca de l’endemà congregarà a innumerables aficionats de les comarques centrals a causa de les fortes pluges que prediuen els meteoròlegs per a tot el cap de setmana. En aquesta zona els seguidors de Juan Ayuso, el ciclista de Xabià, són incomptables i més si està lluitant per la victòria, serà sens dubte el corredor més fotografiat de l’arribada.

Articles relacionats