28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

La neteja de rius, barrancs i embornals del terme de Tavernes avança a bon ritme

 

• El personal de la brigada agrària, els treballadors del projecte de ‘Neteja de zones rurals’ i l’empresa Hidraqua són els responsables d’aquestes tasques

• Es tracta d’un treball coordinat des de la Regidoria d’Agricultura i la de Serveis Públics

La neteja de rius, barrancs i zones rurals del terme municipal de Tavernes de la Valldigna continua i avança a bon ritme. Tots els anys durant l’estiu es realitzen aquestes tasques de prevenció davant la previsió de pluges de la tardor i aquests últims mesos també s’han dut a terme. Es tracta d’un treball conjunt des de la Regidoria d’Agricultura i la Regidoria de Serveis Públics que de manera coordinada estan realitzant aquestes tasques en les zones rurals.

La brigada agrària junt amb els treballadors contractats gràcies al Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) per al projecte ‘Neteja de zones rurals: recreatives, camins, límit urbà i canal defensa’ són els encarregats d’aquestes tasques i a la vegada junt amb l’empresa Hidraqua s’està duent a terme la neteja dels embornals del nucli urbà. Un treball de prevenció molt important perquè en cas de fortes pluges res puga taponar els sistemes d’evacuació d’aigua en els carrers. A més, des del departament d’Agricultura s’està actuant de manera especial en el riu Vaca i el Badell, séquies i marges de camins rurals.

El regidor d’Agricultura Zeus Grau ha destacat que es tracta “d’un treball molt important i que ha de fer-se en aquests mesos d’estiu per tal que el nostre terme municipal estiga preparat per a fer front a les pluges que puguen arribar a la tardor”. En la mateixa línia s’ha expressat el regidor de Serveis Públics, José Enrique Cuñat, qui ha subratllat també “la importància  d’anticipar aquestes tasques durant l’estiu per tal d’afrontar amb les millors condicions possibles les fortes pluges que arribaran els pròxims mesos”.

Articles relacionats