19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Oliva posa en marxa l’Oficina de Transformació Digital per a empreses, pimes i autònoms

– Una aposta ferma per la digitalització i modernització de les empreses, el comerç o el sector turístic

– Aquest servei proporcionarà, de manera gratuïta, solucions digitals a les empreses, tot elaborant un pla estratègic i un full de ruta que culmine un procés de digitalització útil i adequat a cada empresa o negoci.

El Departament d’Ocupació i Empresa l’Ajuntament d’Oliva, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), en col·laboració amb Càmara València i la Diputació de València ha llançat el servei gratuït d’informació i assessorament en digitalització a les empreses i comerços d’Oliva.

Aquest nou servei s’emmarca en l’acord de col·laboració recentment signat entre l’Ajuntament d’Oliva i Càmara València, pel qual aquesta institució posa a la disposició de l’Ajuntament, els dimecres de 9 a 12 h, un tècnic especialitzat en digitalització, que prestarà els seus serveis físicament en les dependències municipals “Edifici l’Almàssera”, C/ Major, núm. 25 -1r. Aquesta assessoria es pot sol·licitar, mitjançant cita prèvia, a través de sol·licitud https://ticnegocios.camaravalencia.com/servicios/contacto/?id=oficina, enviant un correu a odigital@camaravalencia.com o telefonant al 96.310.39.24.

L’Oficina de Transformació Digital proporcionarà solucions digitals a les empreses que ho desitgen, a través de consultes sobre implantació de tecnologia, recomanació de proveïdors o ajudes, elaboració de plans personalitzats d’estratègies o transformació digital. De la mateixa manera, l’empresa que ho desitge podrà posar data per una videoconferència amb el consultor en l’horari laboral habitual, per a resoldre dubtes i consultes, o podrà sol·licitar un informe individualitzat de l’estat de digitalització del seu negoci.

L’aposta per la digitalització i modernització de les pimes, el comerç o el sector turístic és una necessitat i, per això, el regidor d’Ocupació i Empresa, Kino Calafat ha subratllat la importància del procés digital en els negocis. Segons ha confirmat “aquesta oficina ajudarà les nostres empreses a millorar la productivitat, disminuir costos, augmentar la rendibilitat i expandir el negoci”. Tal com ha comentat el regidor delegat, la “digitalització en una empresa significa un canvi cultural en l’organització, en la manera de treballar i en la manera de relacionar-se amb els clients; per això, és important analitzar la situació de cada empresa, per a traçar el millor pla digital, segons els objectius, segons el tipus, o la grandària del negoci”.

Adaptar-se a les noves maneres d’interactuar amb el públic, de prendre decisions i d’innovar és una necessitat per a les empreses, independentment de la seua grandària, per a garantir la seua continuïtat en un entorn cada vegada més competitiu i canviant.

Articles relacionats