15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Oliva posa en marxa la campanya comercial “Un futur menys negre (black)”

– L’Ajuntament d’Oliva s’adhereix a la campanya “Un futur menys negre (black)” impulsada per l’Associació de Comerciants d’Oliva Acco Oliva i Confercomerç CV

La iniciativa es desenvoluparà des del 16 al 29 de novembre en els comerços associats que participen en aquesta acció. Per la compra mínima de 10 €, els clients podran participar en un sorteig, a escala provincial, d’un val de 1.000 € i vint vals de 200 €, a canviar en compres en el comerç local.

L’acció s’ha impulsat amb la finalitat d’ajudar els nostres clients i veïns en aquestes dates a l’hora de realitzar les seues compres en el comerç local, i premiar-los per la seua fidelitat, per la qual cosa es preveu una activa participació durant les dates de la campanya en els establiments associats.

Com es pot participar: amb compra mínima de 10 € en un dels comerços participants durant el període de la campanya, cal realitzar una foto del tiquet de compra i entrar en la plataforma del sorteig https://comerciopromos.es/, emplena les dades sol·licitades, i pujar el tiquet de compra.

La data per a la realització del sorteig és la del 30 de novembre. La informació es podrà consultar en la pàgina web de Confercomerç CV, on també es podran consultar les bases d’aquesta acció.

La presidenta d’Acco Oliva, Rosa Llopis, ha assenyalat que “amb aquesta original campanya volem acostar-nos als nostres veïns i clients amb una proposta creativa, que posa en relleu que comprar en el xicotet comerç és apostar per un futur menys negre, promovent una compra sostenible i pròxima.

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, ha destacat que “Des de l’Ajuntament d’Oliva donarem suport a totes les
iniciatives encaminades a la reactivació del comerç local. Aquestes campanyes complementen a la perfecció les iniciatives municipals, com ara els xecs al consum. Amb tots aquests avantatges, la ciutadania d’Oliva ja no té excuses per a no comprar en el comerç local.

Articles relacionats