Oliva organitza unes jornades de formació sobre violència de gènere per a Policia Local

– Jornades de formació sobre violència de gènere per a la Policia Local d’Oliva i municipis de la Safor

Al voltant de 20 agents de la Policia Local d’Oliva, i altres municipis de la Safor, han assistit a la formació organitzada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Oliva.

La Regidoria d’Igualtat d’Oliva, que encapçala l’edil Anna Mena, ha organitzat una jornada de formació per a agents de Policia Local d’Oliva, i d’altres municipis de la Safor que han volgut participar. La regidora ha inaugurat aquesta jornada que es desenvolupa al Centre de Participació Ciutadana “El Pinet” i ha agraït a les persones policies la seua participació.

Aquesta formació té com a principal objectiu la sensibilització i la conscienciació del cos de policia local en matèria de violència de gènere, i també una homogeneïtzació de protocols a l’hora d’actuar enfront de casos d’agressions físiques, verbals i/o sexuals.

La ponència ha estat conduïda per Elisa Iniesta, consultora de gènere i gerent de l’empresa Equality Momentum i per Renato San Salvador, criminòleg, inspector de Policia de Cocentaina i coordinador del grup de treball Minerva.

«Aquest treball és una qüestió de temps, necessita molt de temps canviar la mentalitat i la sensibilització de la societat» ha manifestat San Salvador.

«És imprescindible saber d’on venim, amb les dades de violència de gènere i les ‘altres víctimes’ que no es comptabilitzen, per a saber on anem i on volem anar com a societat» ha indicat Elisa Iniesta en un dels moments de la formació.

Et Pot Interessar