20.4 C
Gandia
Dissabte, 13 abril, 2024

Oliva opta a l’organització d’esdeveniments de rem de mar i ‘Beach Sprint’

 

L’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Pastor, i el regidor d’Esports, Joan Mascarell, es van reunir divendres amb la presidenta de la Federació Espanyola de Rem, Asunción Loriente. La reunió, que va tindre lloc en el Club Nàutic, es va acordar en la passada edició de la Fira de Turisme de Madrid, Fitur 2024, i va comptar també amb la presència del president del Club Nàutic, Guillermo Aracil, i el director d’Oliva Surf, Carles Parra.

L’objectiu de la reunió era avançar en l’organització d’esdeveniments de rem de mar i ‘Beach Sprint‘ que tindran lloc en 2024 i 2025 i que prompte eixiran a la llum, després de concretar els permisos oportuns.

Joan Mascarell, regidor d’Esports: “Som molt optimistes. A la presidenta li han agradat molt tant les instal·lacions del Club Nàutic, com la nostra platja i les activitats que podem oferir, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva i els diversos clubs i associacions de la nostra ciutat. Per tant, ben prompte podrem anunciar nous esdeveniments que seguiran en la nostra línia de potenciar l’esport com un atractiu turístic.”

Yolanda Pastor, alcaldessa d’Oliva: “He de felicitar una vegada més al regidor d’Esports, per tot el treball que va realitzar a Fitur 2024. A banda de presentar els atractius esportius d’Oliva, es va reunir amb diverses personalitats del món de l’esport. Unes reunions de les quals ja estem arreplegant els fruits. Ara ha estat la Federació Espanyola de Rem, però ben prompte en tindrem més, sempre en la línia de potenciar el turisme esportiu a la ciutat d’Oliva.”

Articles relacionats