23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Gala de Cloenda del Circuit Caixa popular Safor Valldigna

– El VI Circuit Caixa Popular Safor Valldigna posa el seu punt final amb la Gala de lliurament de trofeus 

– Els autèntics protagonistes van ser els vencedors d’una edició que ha sigut de les més nombroses

La VI edició del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna ha finalitzat este divendres amb la Gala de tancament celebrada en el Centre Polivalent d’Oliva.

Després de fer lliurament dels regals finisher a tots els corredors que havien realitzat 12 proves o més del propi Circuit, arrancava una gala emotiva i plena d’agraïments tant als clubs, com als corredors, organitzadors, ajuntaments i patrocinadors.

Però els autèntics protagonistes van ser els vencedors d’esta edició. Primer en categories d’edat, des dels júniors fins als Veterans G, van anar pujant els més ràpids a rebre el seu ben merescut trofeu. Després d’ells i amb l’actuació del violinista Guillem Ponzoda i de les gimnastes de Ritmoliva, arribaven els grans vencedors.

En categoria absoluta femenina la primera va ser Maria Isabel Ferrer del CC Camalles, segona va ser Cristina Moya del CA Publidom i tercera Esther Fornes del CC Cametes.

En categoria masculina els tres vencedors van ser en primer  lloc Agustín Sieres del CA Gandia Alpesa, en segona posició Sergio Marco de CE la Vespa de Novetlè i el tercer va ser el seu company d’equip Adrià Badenes.

Per equips els vencedors van ser en categoria femenina el primer d’ells el CC Camallaes, el segon el CA Publidom i el tercer va ser el Club Triatló Gandia. En xics el primer va ser el CA Gandia Alpesa, el segon el CE La Vespa de Novetlè i el tercer el CD Restaurant el Quixot.

Finalment tots els guardonats, així com organitzadors, ajuntaments i patrocinadors es van fer la foto de família que posava, de manera definitiva, el punt final a una edició del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna.

Articles relacionats