20.2 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Oliva obté el compromís de la Diputació de signar el conveni de connexió de les platges d’Oliva i Piles

– La setmana passada la vicealcaldessa Ana Morell i el regidor de Planejament urbanístic Miguel Monzonís van estar reunits amb el diputat de carreteres el Sr. Rafa García.

– Amb l’objectiu de seguir avançant en el projecte de connexió de les platges d’Oliva amb Piles.

El passat febrer aquesta connexió va ser inclosa en el programa de millora de camins d’interés territorial de la Diputació de València. El programa està orientat a camins de domini públic. La importància transcendeix als municipis en els quals es troben. I tenen una important funció vertebradora del territori complementària a la xarxa local de carreteres.

Si tot avança al ritme previst, el pròxim mes de setembre es podrà signar el conveni entre la diputació i els dos ajuntaments implicats.

Ana Morell afirma que: “Va ser una gran notícia per al nostre municipi, ja que es tracta d’una infraestructura bàsica per a la nostra ciutat. Aquesta ha estat bloquejada durant molt de temps. No sols hem aconseguit part del finançament del projecte si no que s’han compromés a assumir el cost de la redacció dels projectes complementaris de caràcter tècnic. És una gran notícia per a Oliva”.

Articles relacionats