15 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Oliva no permetrà les Fogueres de Sant Joan a la platja a causa de la COVID19.

Oliva no permetrà la crema de fogueres a la platja seguint criteris de màxima prudència, les recomanacions sanitàries i dels responsables de seguretat. Tampoc podran realitzar-se celebracions a títol personal a la platja per evitar aglomeracions.

Prèviament ja s’havien anunciat les cancel·lacions de les activitats i actes institucionals que habitualment es celebren a Oliva per Sant Joan. Però també cal especificar que queden prohibides les activitats individuals que venen fent-se. És a dir, la ciutadania no podrà celebrar la nit de Sant Joan a la platja, ni tampoc encendre fogueres a títol personal.

A més, durant la nit de Sant Joan hi haurà un dispositiu especial per tal d’evitar l’entrada dels veïns i veïnes a la platja.

Yolanda Navarro regidora de festes, ha assegurat que “lamente aquesta situació però cal ser prudent per tal d’evitar qualsevol possible contagi de la COVID-19 i agrair la comprensió i la responsabilitat que la ciutadania  ha demostrat durant  el confinament i en les fases de la desescalada.

Articles relacionats