10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Oliva inicia la beca “Oliva amb el Talent” amb 20 joves estudiants

Hui de matí, la Corporació Municipal ha donat la benvinguda als 20 joves estudiants que participen en el programa formatiu “Oliva amb el Talent”. Els quals exerciran com a becaris en els distints departaments de l’Ajuntament d’Oliva. Cadascuna de les beques està dotada amb 500 euros bruts mensuals, cotitzables a la Seguretat Social. L’aportació econòmica és íntegrament per l’Ajuntament d’Oliva. La dedicació és de 20 hores setmanals, des del 13 juliol fins al 13 de setembre.

Les beques les ha assignades una comissió avaluadora. Aquesta ha estat formada per tècnics municipals, que ha valorat en el barem l’expedient acadèmic, els coneixements de valencià, anglés i altres idiomes comunitaris, així com l’empadronament i la situació econòmica i laboral de la unitat familiar. També s’ha valorat el fet que anteriorment no hi hagueren accedit a aquest tipus de beques, garantint així l’accessibilitat de tots els estudiants.

La regidora d’Educació, Maria Josep Llorens ha assenyalat que Des de la Corporació Municipal os desitgem una estada profitosa tant per a la vostra formació com per al coneixement de l’administració pública local. Així mateix, també vull agrair als departaments d’Educació i Recursos Humans per la seua celeritat en posar en funcionament aquest programa

Articles relacionats