19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Altres 69 ajudes a l’activitat comercial són aprovades per la Junta de Govern de Gandia

– Se sumen a les 174 atorgades la setmana passada, d’un total de 740 acceptades. Així, ja es pagaran 361.500 €

– La Junta de Govern Local aprova també el tràmit ambiental per a la 73 modificació del PGOU. L’Ajuntament rep una parcel·la adjunta al bulevard de la platja en virtut d’una permuta amb els propietaris de l’Hotel – Residencia Bayren.

– L’Ajuntament estima que puguen acollir-se al tele-treball el 30% del personal, amb un mínim de 2 dies per setmana des de casa i un màxim de 3 dies amb caràcter presencial. A partir del 21 de juliol i fins al 21 de setembre, d’acord amb les mesures establides per l’administració general de l’estat.

– L’Ajuntament i la federació de pirotècnies valencianes, FIROVAL, signen un conveni. Fruit d’aquest la pirotècnia AITANA disparà un castell de focs artificials el dissabte 18 de juliol, a les 23.59 h, des del braç del port. S’hi podrà seguir des de qualsevol punt de la platja. D’aquesta manera s’evitara les concentracions de gent. És finançat íntegrament per la Diputació de València, que ha promogut la iniciativa. Aquest mateix dia i a la mateixa hora es dispararan 15 castells més al llarg de la costa valenciana. L’objectiu es donar suport al sector, greument afectat per la suspensió de festes a causa de la Covid-19.

Articles relacionats