16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Oliva incorpora de tres nous vehicles híbrids per a la Policia Local

– La inversió total per a l’adquisició de tres vehicles híbrids ha estat de 128.300 euros, i ha comptat amb una subvenció de 66.840 € per part de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Els vehicles, que han estat presentats al conjunt de la Corporació Municipal, disposen d’equipament complet, i amb l’última tecnologia, per a facilitar el treball de la Policia Local, i poder donar un millor servei públic de seguretat ciutadana.

L’alcalde, David González Martínez, ha manifestat que “un dels objectius del govern municipal és millorar el parc públic de vehicles municipals, per a aconseguir una major eficàcia i sostenibilitat, minimitzant l’impacte sobre el medi ambient, alhora que es milloren les condicions de treball de les persones, funcionàries i laborals, de la plantilla municipal, la qual cosa redundarà en millors serveis a la ciutadania”.

Des de l’Ajuntament d’Oliva també s’ha assenyalat que “es continuarà treballant per a renovar el parc mòbil dels diferents departaments de l’ajuntament i incorporar així vehicles més sostenibles”.

Articles relacionats