9.7 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

OLIVA IMPLANTA UN SERVEI GRATUÏT DE MEDIACIÓ VEÏNAL, FAMILIAR I HIPOTECÀRIA

La finalitat d’aquest nou servei és atendre tant als conflictes familiars i veïnals com els problemes vinculats amb les dificultats amb el pagament dels préstecs hipotecaris i les situacions de desnonament que puga partir qualsevol veí de la nostra localitat.

La gestió organitzativa i les cites és duran a terme a través del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Oliva. I treballaran de forma coordinada amb els assumptes de major sensibilitat social.

Els advocats s’encarregaran de la mediació per arribar a acords amb les entitats bancàries entre les quals: dació en pagament, estructuració del deute, rebaixa dels interessos, arrendament de l’habitatge, també assessorament de recursos i ajudes per al lloguer. Per la part de la mediació familiar i veïnal es podran donar resposta a les situacions veïnals i familiars susceptibles d’acabar per la via judicial, la mediació es farà perquè arriben a un acord.

Aquest servei és finançat íntegrament per l’Ajuntament d’Oliva i ha estat possible a partir de la col·laboració entre Alcaldia i la Regidoria de Benestar Social, on a petició del seu regidor Alex Salort, s’han signat els contractes amb l’ICAV.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles