19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Oliva i Federació de Moros i Cristians organitzen un programa alternatiu i segur per celebrar la festivitat

– La programació serà virtual i a més hi haurà un monòleg presencial i gratuït

– La festivitat dels Moros i Cristians 2020 conclourà amb un gran castell de focs d’artifici, disparat per la Pirotècnia Borredà, a la Mitja Galta

La festivitat de Moros i Cristians és una de les més arrelades a la ciutat. Enguany es veu anul·lada a causa de la pandèmia de la Covid-19. A més, cal destacar que els Moros i Cristians d’Oliva són una festa declarada d’Interés Turístic Autonòmic, Una festa que és motor econòmic, cultural i social que cada any reuneix a milers de persones.

És per això que la Federació i l’Ajuntament d’Oliva han volgut celebrar aquests dies grans amb una programació en línia i diferent. La programació comptarà amb dos actes presencials amb totes les mesures de seguretat necessàries.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha assegurat que la festa dels Moros i Cristians “és una de les més arrelades a la ciutat, i a causa les circumstàncies actuals, s’ha pogut realitzar una programació conjunta amb la Federació que garantisca les mesures de seguretat”. “Seran els primers actes festius després de la pandèmia. Des de l’Ajuntament d’Oliva s’ha estudiat detingudament totes les pautes sanitàries per dur-los a terme. S’ha realitzat un gran treball de programació i prevenció, que hem de fer valdre” ha afirmat la regidora de Festes.

A més, durant els actes presencials, l’Ajuntament d’Oliva i la Federació de Moros i Cristians, es disposarà d’un dispositiu policial i amb l’estimada col·laboració de Protecció Civil, per informar i controlar els aforaments.

programacio moros i cristians oliva 2020 731x1024 1

Articles relacionats