11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Oliva comptarà amb tres canals d’accés a la mar per a esports nàutics

– El canal de kite se situarà a la platja Aigua Blanca

– El d’esports nàutics se situarà en el límit de la platja de Rabdells amb Aigua Morta

– El canal d’accés per a natació en mar oberta s’instal·larà a la platja de Terranova-Burguera

– Aquests tres accessos a la mar seran lliures, públics i gratuïts i estaran disponibles a partir del 15 de juliol

– La inversió en boies d’abalisament per als tres canals ascendeix a 7.000 euros

El departament de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva ultima els preparatius per a posar en funcionament tres canals públics i gratuïts. Els canals seran per a la pràctica del kite,  esports nàutics en general i un tercer, per a natació.a l’eixida a la mar de nadadors i clubs de natació.

Després d’uns mesos de gestió administrativa molt complicats arran de la crisi generada per la pandèmia del COVID19,   la Demarcació de Costes de València va aprovar el Pla d’Instal·lacions de Temporada de les platges d’Oliva.

El regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva, Joaquín Calafat, ha assegurat que el pròxim 15 de juliol estaran en funcionament els tres canals per a la pràctica d’esports nàutics que seran “públics i gratuïts”. Segons Calafat, “estem fent un gran esforç per adequar la platja a les necessitats dels veïns i visitants, però cal no oblidar que hem patit una crisi sanitària que ha paralitzat l’Administració durant tres mesos”. 

A més, també és important assenyalar l’esforç financer que s’ha realitzat per a fer les inversions. Com optar per la gratuïtat d’aquests accessos a la mar per a tots els afeccionats i esportistes que vulguen gaudir dels esports nàutics a les platges d’Oliva.

Articles relacionats