24.7 C
Gandia
Divendres, 1 juliol, 2022

Oliva ha acollit una jornada informativa del programa de subvencions per a PIMES

El Centre Polivalent d’Oliva ha estat l’escenari d’una jornada informativa al voltant del programa de subvencions adreçades a les PIMES, organitzada per FAES – Federacion de Asociaciones de Empresarios de La Safor, i la Regidoria d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Oliva.

La jornada ha comptat amb la presència de la secretària autonòmica d’Economia, Rebeca Torró, l’alcalde d’Oliva, David González Martínez, el regidor d’Ocupació i Empresa, Kino Calafat, i del vicepresident de FAES, Ramón Soler. A la jornada han assistit altres representants de FAES i nombrosos empresaris locals.

En la primera de les ponències, la directora general del GVA IVACE, Júlia Company, ha presentat les ajudes per al finançament I+D+i, i per a l’eficiència energètica i promoció de les energies renovables. La segona xarrada ha versat al voltant de les ajudes per a la millora de la competitivitat i sostenibilitat de les pimes Industrials, a càrrec de la directora general d’Indústria i Energia, Empar Martínez. José Soler, director general d’Economia Sostenible, ha estat l’encarregat de presentar la línia d’ajudes destinades a la promoció de l’economia sostenible. La jornada ha finalitzat amb la xarrada de la directora general d’Internacionalització, Mari Parra, amb les ajudes per tal de poder internacionalitzar les empreses.

Articles relacionats