15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

OLIVA ESTRENA LES EMISSIONS DEL PLE EN DIRECTE PER YOUTUBE

El Ple ordinari del mes d’abril canvia puntualment l’hora de celebració, ja que estava previst que se celebrara dijous dia 28, a les 20.00 hores, i en canvi tindrà lloc a les 14.00 hores. L’alcalde, David González, ha modificat l’hora de la convocatòria, després de consultar els portaveus dels grups polítics de la Corporació, per tal de no coincidir amb la “prèvia” del XII Festival de Poesia d’Oliva, dedicada a Francisco Brines, Fill Predilecte de la ciutat que presentarà la seua antologia poètica “Jardín nublado”, el mateix dijous 28, a les 20.00 hores, al Conservatori Professional de Música Josep Climent.

D’altra banda, el ple es retransmetrà per primera vegada en streaming, amb només uns segons de retard respecte del temps real, a través del canal Youtube de l’Ajuntament d’Oliva. Es tracta d’una iniciativa de les Regidories de Modernització, i Comunicació i Informació a la Ciutadania, que continuen treballant per tal de complir amb la Llei de Transparència i Accés a la Informació Pública.

L’alcalde ha manifestat que “aquesta novetat s’emmarca dins del conjunt d’actuacions que l’Ajuntament d’Oliva desenvolupa per tal d’incrementar la transparència administrativa i promoure un govern obert, que derivaran en la confecció d’una ordenança municipal de transparència, amb noves mesures.”

Articles relacionats