17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Oliva es distingeix en FITUR 2024 amb la seua oferta turística i esportiva

– L’Ajuntament d’Oliva fa un balanç molt positiu de la Fira Internacional de Turisme que va tindre lloc a Madrid del 24 al 28 de gener

Durant els 5 dies de la fira, Oliva va presentar el V Concurs Nacional de Coques Ciutat d’Oliva, que tindrà lloc el pròxim 13 de maig, la XIV TotalEnergies Gran Fons Alberto Contador, que se celebrarà el 21 de setembre, i la Copa d’España de Wing Foil 2024 i la Final del Circuit Nacional Spain Wing Foil 2024, que tindrà lloc a la nostra platja els dies 14, 15 i 16 de juny.

També, hem presentat en viu i en directe la festa dels Moros i Cristians d’Oliva, amb la desfilada, pels estands de tot Espanya, d’una representació de les filades acompanyades per la música de l’Associació Artístico Musical d’Oliva. Una presència que servirà perquè la festa dels Moros i Cristians amplie la seua declaració d’Interés Turístic Autonòmic a Nacional.

L’estand de Turisme ha atés i ha proporcionat informació sobre Oliva a més de 300 usuaris. I s’han establit contactes i relacions amb empresaris del sector turístic i amb càrrecs polítics i institucionals. En la part esportiva, Oliva ha destacat en ser l’únic municipi d’Espanya en la secció de FITUR Sports, on també s’han desenvolupat més de 40 reunions i 200 visites, entre elles la de Luís Cervera, director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Sara Hurtado, patinadora olímpica i 7 vegades campiona d’Espanya, Gabriel Cobos Sampedro, secretari general de la Federació Espanyola de Rem, i José Manuel Rodríguez Uribes, president del Consell Superior d’Esports del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports. Com també les d’esportistes professionals com Alberto ContadorPerico Delgado, Tamara Icardo i Chema Martínez.

L’alcaldessa, Yolanda Pastor, el regidor de Turisme, Salva Llopis, i el regidor d’Esports, Joan Mascarell, han encapçalat enguany la presència d’Oliva a FITUR 2024.

Yolanda Pastor, alcaldessa d’Oliva: “Després de 4 dies de FITUR, la primera Fira de Turisme d’aquesta Corporació Municipal, només puc tindre paraules d’enhorabona i d’agraïment. En primer lloc, als regidors de Turisme i d’Esports, pel seu treball incansable perquè Oliva tinguera una presència més que destacada, especialment i per primera vegada en la secció de FITUR Sports. Hem pogut saludar i conversar amb el president de la Generalitat i amb un fum de representants tant d’administracions com d’institucions i empreses importants des del punt de vista turístic i econòmic. Hem fet molts i bons contactes, que ja ens han donat bones notícies i que es materialitzaran en noves accions de les quals esperem informar ben prompte i que segur seran positives per al turisme i el futur de la nostra ciutat.”

Salva Llopis, regidor de Turisme: “Vull agrair en especial al Departament de Turisme la seua predisposició i professionalitat durant aquesta fira. Per descomptat, a l’alcaldessa i als meus companys de l’Ajuntament, pel suport en la promoció de la nostra rica oferta turística, dirigida a tots els públics i per a tots els gustos. Des d’una oferta gastronòmica única, unes festes locals plenes de vida i de color, un turisme esportiu de qualitat gràcies a les nostres magnífiques platges, un centre històric emblemàtic, uns càmpings que són els números u en tot el nostre litoral, passant pels nostres hotels i ‘xiringuitos’. I, per descomptat, un agraïment molt especial a la Federació de Moros i Cristians, l’Associació Artístico Musical d’Oliva i a l’Associació Gastronòmica i Cultural “Amics de les coques d’Oliva”. I també vull nomenar als alumnes del CFGS de Gestió d’allotjaments turístics de l’IES Gregori Maians per la seua visita.”

Joan Mascarell, regidor d’Esports: “Estic molt satisfet i agraït, perquè la nostra presència enguany a FITUR ens ha portat molt bones notícies i relacions. Agraïment, en primer lloc, a la nostra alcaldessa i al regidor de Turisme, per la confiança i pel seu suport en la promoció del turisme esportiu. Per descomptat a Santiago de la Morena, responsable de la presència d’Oliva a FITUR Sports, així com a Andrés de la Dehesa i Maurici Carbó, president i coordinador d’AFYDAD. També als gerents del Club Nàutic i de l’Escola de Surf d’Oliva, al Responsable d’Operacions de Sun Sports Events, al CEO de QLSports, José, NachoHéctor i Nacho respectivament, i a Victor Alonso, persona molt involucrada en l’esport i en Oliva. I, naturalment, a tot l’equip del Departament d’Esports, per la seua il·lusió i bon fer.”

Articles relacionats