18.7 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

OLIVA CONVOCA UN CONCURS DE TUITS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

El concurs està dirigit a alumnes de 4t d’ESO dels centres educatius de la ciutat, que seran els encarregats de, amb format de tuits, elaborar expressions o lemes en valencià relacionats amb la lluita contra la violència de gènere.

Els tuits s’enviaran des del twitter del centre escolar. El professorat serà l’encarregat de revisar els tuits per tal que s’adeqüen a les bases del concurs, així com de l’autoria de cadascun dels tuits enviats des dels Centres Educatius.

“Es demana la col·laboració dels Centres Educatius per tal de dur a terme aquesta iniciativa, amb la implicació del Departament de Valencià” assenyalava la regidora de la Dona, Yolanda Pastor.

El guanyador/a rebrà uns auriculars sense fil durant el transcurs de l’acte públic que se celebrarà, a les 13 h, per als alumnes de 4 d’ESO el dia 25 de novembre a la Plaça de l’Ajuntament. Durant eixe acte es llegirà un Manifest Institucional amb l’assistència de la Corporació Municipal. Prèviament, el Teatre Olímpia acollirà la representació de l’obra “Les decisions de Maria” a les 11.30 h.

Articles relacionats