Oliva convoca el cinquè concurs amateur de pebrera farcida

Oliva celebrarà dissabte 22 de setembre al Mercat Municipal el V Concurs Amateur de Pebrera Farcidad, un esdeveniment que s’emmarca dins de la XI Mostra Gastronòmica Ciutat d´Oliva i que pretén promoure la gastronomia de la ciutat i els productes de proximitat entre els més joves, donant la possibilitat de concursar als xiquets i xiquetes al costat dels adults que participen.
Fins al proper 18 de setembre a les 14:00 hores estarà obert el termini per poder inscriure’s en aquesta cinquena edició, organitzada pel departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva amb la col·laboració de l’Associació del Mercat Municipal, el Patronat Provincial de Turisme i l’Associació de Gastronomia d’Oliva Gastroliva. Tots aquells que vulguen participar en el concurs hauran d’emplenar un document d’inscripció al que tindran accés en la TouristInfo d’Oliva en Passeig Lluís Vives, s/n (Mercat Municipal). Seran admeses un total de 20 sol·licituds per ordre d’inscripció.
El concurs va dirigit a qualsevol persona que no siga professional de l’hostaleria al moment de concursar i poden participar sols o acompanyats d’un menor.
Per a l’elaboració del plat, els concursant han d’utilitzar els ingredients bàsics dels pebrots farcits com el pebrot, arròs, tonyina negra, fesol de careta i garrofó i tomàquet, sent necessari presentar un mínim de 4 racions per a la degustació del jurat.
Aquesta cinquena edició del Concurs Amateurde Pebrera Farcida d´Oliva començará amb la presentació dels plats al Mercat Municipal. A partir de llavors, el jurat tindrà dues hores per deliberar i serà a les 12:00 hores quan es conega l’autor de la millor pebrera farcidad´Oliva, tenint en compte el sabor, la textura, el punt de l’arròs, la fidelitat a la recepta tradicional i la presentació.
El primer premi consistirà en un val de 100 euros per canviar en productes del mercat, més dues entrades combinades: Oceanogràfic i Museu de les Arts i les Ciències de València. Així mateix, al concursant premiat se li lliurarà el certificat de guanyador d’aquest concurs. El segon premi consistirà en un lot de productes Gourmet del Mercat valorat en 50 euros més dues entrades combinades: Oceanogràfic i Museu de les Arts i les Ciències. Al concursant premiat també se li lliurarà el certificat de guanyador del IV Concurs Amateur de Pebrera Farcida d’Oliva.
Para tots els participants hi haurà un lot de productes del Mercat al lliurament de la seva cassola de pebrera farcida, i un davantal exclusiu com a agraïment per la seva participació.

Et Pot Interessar