23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Oliva compta amb una nova guia per impulsar la promoció turística

El departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, amb la col·laboració d’ECA Guies Informatives, ha editat una nova guia turística gratuïta de la ciutat en la qual ofereix al visitant una cuidada selecció de fotografies de qualitat amb àmplia informació de platges, gastronomia, turisme actiu o entorn.

OLIVA GUIA 2021 PORTADALa nova publicació, de la qual s’han editat 6.000 exemplars, es converteix, d’aquesta manera, en una nova eina de promoció turística de la ciutat amb informació d’interés de la Ciutat, tant en castellà com en anglés.

Aquest fullet s’utilitzarà per a promocionar Oliva en les diferents fires o accions de màrqueting que se celebren i a més, “es farà arribar, des de la Tourist Info i les empreses col·laboradores, a tots els turistes que visiten la nostra ciutat”, segons ha confirmat el regidor de Turisme de l’Ajuntament, Kino Calafat.

La guia, amb tota la informació de l’oferta turística del municipi, també conté un plànol urbà perquè el turista puga recórrer tots els punts d’interés d’una manera àgil i, a més, un apartat amb adreces i telèfons útils, juntament amb una guia de restaurants, allotjaments i empreses d’oci i turisme actiu d’Oliva.

La Guia Turística s’ha finançat entre el departament de Turisme i la publicitat que inclou, i es pot aconseguir en l’Oficina de Turisme d’Oliva o descarregar-se en www.olivaturismo.com.

Calafat ha explicat que es tracta d’una guia “renovada” on la primera imatge és la platja d’Oliva, “el nostre primer recurs” i de la qual ha ressaltat “l’aposta és important perquè la imatge predomine sobre el contingut, per a així remetre’ns a les xarxes socials i a la nostra pàgina web”.
Per al responsable de l’àrea, la fotografia havia de ser el que predominara en aquest fullet, “i així s’ha fet”. A més ha destacat que la guia presenta també “un ampli contingut en naturalesa, turisme actiu, gastronomia i festes perquè també formen part important de l’oferta turística d’Oliva”.

Aquesta nova guia s’inclou dins del procés d’adaptació i renovació de les publicacions turístiques, que s’està duent a terme en el departament de Turisme, en compliment dels requisits establits en la nova llei de Turisme i Oci de la Comunitat Valenciana per a aconseguir la qualificació de Municipi Turístic.

Articles relacionats