17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Oliva celebra el Dia de l’Esport amb compliment de les mesures sanitàries enfront de la COVID19

– La regidoria d’Esports d’Oliva adapta el Dia de l’Esport a la situació sanitària

Yolanda Navarro, regidora d’Esports, ha assegurat que aquest serà el segon any que la Fundació Trinidad Alfonso ha promogut aquesta iniciativa i des del departament d’esports s’ha volgut adaptar per tal que els més menuts no es queden sense gaudir d’aquest dia tan important.

Amb motiu del Dia de l’Esport, des de la regidoria d’Educació fem valdre el treball dels equips docents per fomentar l’esport com a mode de vida saludable i com a forma inclusiva d’educar en valors com el companyerisme, la solidaritat, l’empatia o el benefici comú. A més, agraïm la tasca realitzada pels i les docents en l’organització d’activitats de pràctica esportiva”, ha afegit Maria Josep Llorens, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva.

El Dia de l’Esport és una iniciativa de la Fundació Trinidad Alfonso dirigida als centres educatius de la Comunitat Valenciana per promoure l’activitat física entre el seu alumnat.

L’Ajuntament d’Oliva mitjançant la Delegació d’Esport ha volgut participar i col·laborar amb tots els centres escolars de la localitat, a més de commemorar el Dia Internacional de l’Activitat Física a celebrar el pròxim 6 d’abril.

Des de la regidoria d’Esports, encapçalada per Yolanda Navarro, s’ha promogut activitats esportives en cada centre escolar d’Oliva i a més, el dia 31 de març, els 6 col·legis realitzaran activitats al Poliesportiu d’Oliva. Aquestes jornades tindran una hora i lloc específic per tal de complir les normes sanitàries marcades per les autoritats sanitàries.

El Servei Esportiu Municipal ha assignat a cada centre un espai i horari específic per a realitzar el seu programa esportiu i no estarà permès eixir d’aquest fins a la finalització de la sessió, amb la prèvia autorització del professor responsable del curs i dels responsables de les instal·lacions.

Tots els xiquets i xiquetes participants rebran un obsequi de participació per part de la regidoria d’Esports.

A més, els centres escolars enviaran fotos i/o vídeos de les diferents activitats esportives entre el 29 i 31 de març, amb la intenció per part de la Delegació d’esport de realitzar un vídeo commemoratiu d’aquest dia.

I per concloure la celebració del Dia de l’Esport, es realitzarà la col·locació de pancartes amb recursos gràfics presentats per la mateixa fundació i des del departament d’Esports s’han adaptat a la localitat d’Oliva, baix l’eslògan ‘Fent esport guanyem tots’.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha afirmat que els xiquets i xiquetes mereixien gaudir del Dia de l’Esport perquè durant aquest últim any han donat una lliçó de responsabilitat als més majors. “Des de la regidoria d’Esports amb la col·laboració dels centres i el professorat hem aconseguit adaptar aquest dia tan especial per als alumnes i que puguen gaudir d’activitats segures i molt divertides” ha afirmat Yolanda Navarro.

Articles relacionats