23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Oliva acull l’exposició d’art Eklektix23

– L’exposició està composta d’obres d’artistes internacionals establits a la Safor i també comptarà amb la participació d’artistes de la comarca

La sala d’exposicions Casa Mayans d’Oliva acull des del dia 21 de novembre una exposició d’un col·lectiu d’artistes internacionals establits a la Safor, principalment en el municipi d’Oliva. La inauguració serà a partir de les 19:00 hores.

L’associació d’art Eklektix23 està formada per una amalgama d’artistes, pintors, fotògrafs i escultors principalment, provinents de diversos països europeus com Eslovàquia, Finlàndia, Gran Bretanya, Holanda, Irlanda, Itàlia, i Espanya.

Tots ells comparteixen dues passions: la primera és la comarca de la Safor en la qual han fixat la seua residència i la segona, l’atracció per  l’art contemporani en les seues diferents manifestacions i corrents.

Els artistes participants en l’exposició són:

Jazzin Balfe MavrikisConnie FahySauro GianniniLydia JonesHock Khoe, Salva Mascarell, Ann Matear, Sue Pettinger, Eric SpriggAngela Town, i Joakim Waseward.

L’agrupació d’artistes Eklektix23 sol convidar a artistes de la Safor a participar en les seues exposicions col·lectives i en el cas de la mostra d’Oliva seran els pintors Vicent AuniónMarietta, i Oscar Carvajal.

L’exposició d’Oliva estarà oberta des del 21 fins al 30 de novembre, de dimarts a dissabte (10.00 a 13.30; 17.00 a 20.00), i el diumenge (11.00 a 13.30).

Oliva exposicio dart Eklektix23 1

Articles relacionats