15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Oliva acull la primera prova del campionat valencià de motociclisme 

La Federació Valenciana de Motociclisme va programar a última hora del passat divendres els primers entrenaments oficials de la temporada en el kàrting d’Oliva per a totes les categories de velocitat.

Entre 100 i 200 persones van estar el diumenge posant les motos apunte de cara a la primera prova que se celebrarà aquest pròxim 7 de març en el traçat d’Oliva.

La prova compta amb les categories Minimotos 4,2, 80 Automàtiques, Pit Bike Open, Pit Bike Sèries 20, Pit Bike Sèries 16, Minimotard 65, Minimotard 85, 80GP, 80 Pro Sèries i 80 Pro Sèries Màster es veuran les cares el pròxim cap de setmana en el Karting d’Oliva (València).

Allí arrancarà la temporada 2021 per a aquesta especialitat que compta amb molts adeptes i vertaders aficionats al motociclisme. El Moto Club Cullera serà l’encarregat de dur a terme la cita que passarà les seues verificacions administratives i tècniques al voltant de les 0800 h del matí.

Sens dubte els pilots tenien ganes de córrer després de mesos sense poder entrenar a gust per culpa de la pandèmia pel que van aprofitar la jornada fins ben entrada la vesprada. Van estar en Oliva pilots de les tres províncies que malgrat eixir plovent es van traslladar a terres saforenques.

Diaz i Tarraso són els únics pilots representants de la Safor

Quant a la carrera del pròxim diumenge el valler Rafa Diez Jr. i el daimuser Isidro Tarraso seran els únics pilots de La Safor que facen tot el campionat valencià en la categoria de 80 cc.

A més d’ells és molt possible que participen alguns pilots del mundial com va ocórrer l’última vegada, ja que de moment no hi ha carreres.

Articles relacionats