14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

Gandia assumirà la gestió del Centre Esportiu del Grau

· La finalització del contracte amb l’actual concessionària sumat a la inviabilitat econòmica del centre en aquests moments provoquen el tancament temporal i la gestió directa per part del consistori

· Les instal·lacions romandran tancades fins a l’inici del pròxim curs escolar per a realitzar millores i executar inversions

· Es tramitarà la devolució de totes les quotes i / o serveis que s’hagen pagat i no s’hagen pogut prestar

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant ha informat aquest matí que el govern municipal assumirà la gestió directa del Centre Esportiu del Grau després de la finalització del contracte existent per part de l’empresa concessionària. A més la situació generada per la pandèmia ha provocat que les empreses especialitzades en la gestió d’aquest tipus de centres facen un pas enrere.

Davant d’aquesta situació, Morant ha informat que la infraestructura estarà tancada fins a l’inici del pròxim curs escolar per diverses raons. “Ara mateix no podem obrir les portes del centre a causa de les restriccions de la Covid-19. Així doncs, volem aprofitar aquest temps per una banda replantejar quin tipus de serveis esportius prestarem, ja que els hàbits esportius han canviat, i per dur a terme diverses actuacions per tal de millorar i posar a punt el centre de cara a la seua reobertura”.

Pel que fa al personal, l’edil ha explicat que tant la Secretaria Municipal com l’Assessoria Jurídica han avaluat la situació i descartat la subrogació de personal, ja que es tracta d’un centre que actualment es troba tancat, amb un contracte d’explotació que finalitza el dimarts que ve i on els actuals treballadors es troben en un ERTO, figura no contemplada en l’administració pública.

Així mateix, Morant ha informat que des del consistori es tramitarà la devolució de totes les quotes i / o serveis que s’hagen pagat i no s’hagen pogut prestar.

Finalment, assenyalar també que l’Ajuntament de Gandia disposa d’una alternativa per a tots els usuaris d’aquest centre, a la Piscina Municipal del Poliesportiu de Gandia, i que la ciutat compta amb diferents espais i parcs de “work out” o cal·listènia per poder entrenar l’aire lliure, que són de lliure accés per a tota la ciutadania.

Articles relacionats